Paylaşımı tepki topladı!

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçlarda giydikleri kıyafetler için "Kadın-Erkek eşitse, bunların kıyafetleri neden eşit değil" yorumunu yaptı. Söz konusu ifadelere sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi. Gelen yorumlara cevap veren Sofuoğlu "Bir de ne diyorlar; biz sapıkça bakıyormuşuz. Onlar baktıklarında hiç öyle görmüyorlarmış?! Sizi gidi yalancılar" ifadelerini kullandı.

Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun kadın voleybolcuların maçlarda giydikleri kıyafetlere yönelik sözleri tartışmaları da beraberine getirdi.

"KIYAFETLERİ NEDEN EŞİT DEĞİL"

Sofuoğlu yaptığı ilk paylaşımda "İkisi de voleybolcu; biri erkek biri kadın. Kadın-Erkek eşitse, bunların kıyafetleri neden eşit değil. Kadın hakları adı altında kadını alenen istismar ediyorsunuz. Bunu anlamıyor muyuz? Siz, bu milletle dalga mı geçiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

SOFUOĞLU'NUN PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

Söz konusu paylaşım tepkileri de beraberinde getirdi. Sosyal medyada birçok kullanıcı Sofuoğlu'nun paylaşımına yorum yaptı.

"BİZ SAPIKÇA BAKIYORMUŞUZ..."

Gelen tepkilerin ardından bir açıklama yapan Sofuoğlu "Bir de ne diyorlar; biz sapıkça bakıyormuşuz. Onlar baktıklarında hiç öyle görmüyorlarmış?! Sizi gidi yalancılar" yorumunda bulundu.

Haber merkezi 

30 Eyl 2023 - 14:55 Sakarya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Oxijen TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Oxijen TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Oxijen TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Oxijen TV değil haberi geçen ajanstır.