Amatörde müjde... Sonunda yapılıyor!

Düzce Şıralık mahallesinde bulunan amatör futbol sahalarında trafo patlamış tesis binasında su ve elektrik kesintisine sebep olmuştu.

Büyütmek için resme tıklayın

Düzce Şıralık mahallesinde bulunan amatör  futbol sahalarının ihtiyacını karşılayan elektrik trafosu patlayarak yanmıştı. Bu sahada oynanan maçlarda takımların susuz ve elektriksiz kaldığı biliniyordu. Nihayet bu hafta sonuna kadar trafonun tekrar faaliyete geçeceği öğrenildi. Geçen hafta başlayan gelişim ligi ve amatör maçlarda oyuncuların duş almadan evlerine gittiği söyleniyordu. Oyuncular ve kulüpler tarafından bir an önce elektrik ve suyun verilmesi istendi.

SOYUNMA ODASI

Şıralık mahallesinde yapılan yeni amatör sahada maçlar başlamasına rağmen soyunma odası olmadığı için müsabakalar verilmiyor. Düzce’de bulunan amatör takımlardan yapılan açıklamada ise, “Yarın burada maç oynamak zorunda kalacağız, soyunma odalarının bir an önce yapılmasında fayda var.” denildi. Amatör takımlar tarafından ayrıca 1. amatör kümenin başlamasıyla maç sayısında artış olacağının da altı çizildi.

18 Eki 2023 - 12:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Oxijen TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Oxijen TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Oxijen TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Oxijen TV değil haberi geçen ajanstır.