Karadeniz'de hortum...

Olumsuz hava koşulları sırasında denizde oluşan hortum, endişe yarattı.

Büyütmek için resme tıklayın

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, olumsuz hava koşulları sırasında denizde oluşan hortum, endişe yarattı.

Hava tahmin raporlarındaki uyarı doğrultusunda, Batı Karadeniz’de etkili olması beklenen aşırı yağış ve fırtına gün içinde kendini gösterdi.


Bu sırada, denizde oluşan 2 hortum, evlerindeki vatandaşlar tarafından endişe ile izlenirken, cep telefonları ile kayıt altına alındı.

17 Kas 2023 - 06:18 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Oxijen TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Oxijen TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Oxijen TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Oxijen TV değil haberi geçen ajanstır.